Sikker Betaling Bekræftet

Ordre Oversigt
  • Online kursus
  • For I Alt kr987.00
  • Betaling Forfalder I Dag
Indtast Dine Oplysninger
Vælg Betalingsmetode
Indtast Dine Kreditkort Oplysninger
Accepter Vilkår

Det med småt – betingelser og fortrydelsesret

Du er i gang med at købe adgang til online kurset ”TÆM TANKERNE – spark røv til eksamen” (herefter kaldet onlinekurset). Ved betaling accepterer du nedenstående betingelser. Alle rettigheder til online kurset – videoer, lydfiler og dokumenter indeholdt i kurset tilhører Abell Coaching  & Coachingzonen. Når du køber opnår du alene brugsret til online kurset. Brugsretten er personlig og det login du får tilsendt må udelukkende anvendes til eget brug. Vi forbeholder os ret til at blokere for log-in hvis det misbruges

Fortrydelsesret – som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder ikke på samme måde når leveringen gælder digitalt indhold, som onlinekurset her. Ved køb opnås alene brugsret til onlinekurset. Brugsretten er personlig.

Vi indsamler kun de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med køb at onlinekurset. Formålet med indsamlingen er at kunne gennemføre det køb/den levering som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger vi har gemt om dig. Vi deler ikke dine oplysninger med andre.

Reklamation Kontakt os med det samme på [email protected] hvis du oplever problemer med onlinekurset.

Du accepterer betingelserne ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er enig i, at de vilkår og betingelser

Ubegrænset adgang til online kurset "TÆM TANKERNE - SPARK RØV TIL EKSAMEN" i 365 dage.